Veckan i bilder

Måndag:
 
 
Förutom att jag knappt får fram ett ljud (men har inte ont i halsen alls lustigt nog?) så är jag allmänt slut i kroppen, lite som på bilden ovanför. Jag är krispig. Det knakar överallt så fort jag kliver ur sängen!
 
Tisdag:
Så som tavlan ovan beskriver tillvaron, ser mitt hem ut just nu. Det beror mest av allt på sjukdom. Energin vill inte infinna sig riktigt..
 
Onsdag:
 
Jag hittade en ny favorit i godisdjungeln. En given succé för en kola- och chokladälskare som mig. Namnam!!
 
Torsdag:
 
 Trots sjukdom hade jag orkat (nåja, jag och sambon..) rensa bland kläder och saker och satt på en loppis och sålde lite. Det blev i alla fall några hundralappar plus, och lite onödigt skräp minus, så det var en bra dag för alla inblandade tror jag! Åtminstone såg de som shoppade mina fula porslinskatter och för små barnkläder väldigt nöjda ut!
 
Fredag:
 
 


Idag är det fredag och vad kan passa bättre än lite smaskig mat? Stora sonen är på fest och får mat och annat gott där, så resten av familjen får hitta på något annat och det blir kyckling på vår meny idag. En solklar favorit!
Och en fantastisk uppladdning för morgondagen, då vi ska på äventyr med lilla Jam, som ska få åka med sin syster Java och träffa två andra syskon i Västerås. Skoj!
 
 
 

RSS 2.0